Digitale cursus

Een digitale cursus doe je op het moment dat het jou uitkomt, op een door jou gekozen plaats en in je eigen tempo. Met deze cursussen krijg je de kneepjes van het  voorzitten van een vergadering onder de knie.
De digitale cursussen zijn geschikt voor zowel de ervaren als beginnende voorzitter.
Het geeft je naast veel informatie en tips een uitgebreide handleiding om je taken als
voorzitter binnen je vergadering beter en makkelijker te doen, Het is ook een naslagwerk om regelmatig te gebruiken om vergadersituaties op te zoeken.

Snel grip krijgen op je voorzitterschap
Voor de voorzitters met ervaring als voorzitter is de compacte digitale cursus ‘Snel grip krijgen op je voorzitterschap’. Goedkoper en beknopter dan ‘Zo’n voorzitter wil ik zijn!’.
Je loopt snel door de inhoud rondom het voorzitterschap heen.
Na 39 bladzijden ben je waar je zijn wilt als voorzitter: je hebt grip op de tijdsplanning en op je vergadergroep. Kortom grip op je voorzitterschap.

Je vergadering onder controle
Dit pakket is de cursus ‘Snel grip krijgen op je voorzitterschap’, uitgebreid met het e-boek Tijdbewaking, 2 checklists, 3 video’s van een uur en 3 kortere video’s.
Wil je meer controle op je vergadering? Dan is dit het pakket.

Zo’n voorzitter wil ik zijn!
Voorzitten van een vergadering is een kunst. Je leert steeds meer erover door er ervaring in te krijgen. Maar waarom zou je die moeilijke weg bewandelen? Je kunt het ook leren door de gedegen en veelomvattende digitale cursus ‘Zo’n voorzitter wil ik zijn!’ aan te schaffen.
Ook voor ervaren voorzitters is het een heel nuttig en waardevol om alles op een rijtje te hebben en antwoord te krijgen op de vragen waar je als voorzitter mee zit.
Carla van den Bos heeft jaren ervaring met voorzitten van allerlei vergaderingen, van kleine werkoverleggen tot grote internationale meerdaagse vergaderingen. Die ervaring heeft geresulteerd in de cursus ‘Voorzitten van een vergadering’. De ervaring met voorzitten en het geven van de workshop is daarna samengevoegd in de digitale cursus ‘Zo’n voorzitter wil ik zijn!’.

Korting bij aanschaf meerdere exemplaren
Organisaties of bedrijven die meerdere exemplaren aan willen schaffen krijgen korting.
Bij aanschaf 2 exemplaren diegene die het minste kost voor helft van de prijs.
Bij aanschaf 3 exemplaren of meer: 20% korting op totaal.

Meer informatie
‘Snel grip krijgen op je voorzitterschap’
‘Je vergadering onder controle’
‘Zo’n voorzitter wil ik zijn!’

Je koopt het met iDeal en je begint direct je voorzitterschap te verbeteren.